قرار گرفتن مقدار کمی کامپوزیت روی سطح دندان خشک کردن آن (اتصال کامپوزیت و خشک کردن آن با نور مخصوص ممکن است چند بار و چند لایه انجام شود)
خمیر دندان مخصوص کامپوزیت، فقط وظیفه پاکیزگی دندانها را برعهده دارد و نباید حاوی مواد روشن کنندۀ دندان باشد.
سهولت فرمدهی، جذب کم آب، مقاومت بالا و حداقل حساسیت بعد از درمان
مصرف خوراکیها و نوشیدنیهای حاوی رنگدانه مانند سسها، توت فرنگی، بلوبری، گوجه فرنگی، نوشابه، چای و قهوه را محدود کنید.
حفظ بهداشت دهان و دندانهای ترمیم شده بسیار حائز اهمیت است. استفاده از مسواک نرم، مصرف دهان شویه و استفاده از نخ دندان به منظور حذف بقایای غذا و جلوگیری از تشکیل پلاک، از مراقبتهای مهم پس از ترمیم برای جلوگیری از بروز بوی بد دهان بعد از کامپوزیت است.
کامپوزیت دندان از ترکیب نوعی پلاستیک خاص و شیشه ساخته شده که برای اصلاح ظاهر دندانها استفاده میشود. در ابتدا سطح دندان با مواد اسیدی (کاندیشنر ژل) آماده میشود تا سطح تماس با ماده باندینگ افزایش یابد. سپس ماده باندینگ حاوی کاتالیستهای پیوند دهنده روی دندان اعمال و با تاباندن نور لیزر فعال میشود.
قیمت مناسب، ظاهری طبیعی، دوام و ماندگاری بالا، رنگبندی متنوع، روند درمان کوتاه، عوارض بسیار کم و قابلیت ترمیم مجدد از جمله مهمترین مزایای کامپوزیت دندان هستند.
در این ویدیو یک نمونه از درمان کامپوزیت دندانهای جلو در کلینیک ایدهآل را مشاهده میکنید:
مسواک زدن: روزانه حداقل دو بار مسواک بزنید، به ویژه بعد از وعدههای غذایی.
تکنیکهای نادرست میتوانند باعث آسیب به بافتهای اطراف دندان و افزایش درد شوند.
مواد کامپوزیتی یک سری مواد خمیری هستند و دندانپزشک یک لایه نازک از آنها را روی دندان بیمار قرار میدهد. همچنین این مواد طیف رنگی وسیعی دارند و از سفیدترین رنگها تا تیرهترین را شامل میشوند و هر فردی متناسب با علاقه و رنگ چهره خود میتواند از این مواد برای رفع مشکلات دندانی استفاده کند.
البته، برخی از افراد ممکن است در طول درمان احساس فشار یا ناراحتی خفیفی داشته باشند، اما این معمولاً به دلیل وجود مواد درون دهان و فرایند چسباندن کامپوزیت است، نه به خاطر درد شدید.
با مراقبتهای صحیح و رعایت بهداشت دهان، احتمال بوی بد دهان کاهش مییابد.
در ادامه نمونه تصاویر کامپوزیت دندان در کلینیک دکتر نصیری را به صورت اسلاید شرایط کامپوزیت دندان مشاهده میکنید: